Profilul firmei

CONSOLVO este o societate romaneasca 100% privata, cu sediul în Iasi, specializata în elaborarea de proiecte de finantare pentru atragerea fondurilor europene nerambursabile si în managementul proiectelor de finantare.

S.C CONSOLVO S.R.L ofera solutii complete pentru elaborarea si implementarea proiectelor de finantare nerambursabila cu fonduri europene - Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (FEADR), Fondul European pentru Pescuit (FEP), POS CCE (Programul Operational Sectorial pentru Cresterea Competitivitatii Economice), Programul Operational Regional (POR).

Suntem alaturi de clientii nostrii pe perioada întregului ciclu de viata al proiectului de finantare, din momentul demararii/întocmirii proiectului, parcurgând împreuna toate etapele realizarii si implementarii acestuia, pâna la depunerea ultimului dosar al cererii de plata.

Realizarea unui proiect de finantare cu componenta nerambursabila din fonduri europene este o activitate complexa, care implica atât participarea activa a beneficiarului, cât si în functie de complexitatea proiectului, a echipei de proiectare si a unui consultant tehnic specializat în domeniul de activitate specific. Pentru realizarea unei documentatii complete, este necesara expertiza de specialitate, munca sustinuta si laborioasa, cât si cunoasterea si respectarea riguroasa a procedurilor specifice programului.

În realizarea serviciilor noastre, punem accent pe seriozitate, responsabilitate si performanta, dezvoltând relatii de colaborare durabile cu toti partenerii. Echipa CONSOLVO are o experienta de 5 ani în accesarea finantarilor nerambursabile si este recunoscuta si apreciata dupa modul de tratare a fiecarui beneficiar ca pe un partener si nu ca pe un simplu client inert, precum si pentru rapiditatea de elaborare a proiectelor si finalizarea cu succes a implementarii acestora.

Concepte precum încredere, câstig, rezultate si valoare se regasesc în fiecare activitate pe care o desfasuram si în fiecare proiect care se naste, creste si se finalizeaza pentru clientii nostri datorita seriozitatii, onestitatii, inteligentei si energiei colective pozitive de care da dovada echipa noastra.